Broez'n & Ankloot'n

Oudhollands klootschieten

In groepsvorm is het broezen van zichzelf natuurlijk al een hele leuke activiteit. Maar voor de winnaars onder ons is er natuurlijk weinig te “winnen” met het broezen. Je zou natuurlijk een slalomparcour kunnen uitzetten, of wedstrijdje wie kan het hardst meerennen met een broezer, ringsteken, broezervoetbal, etc. 

We hebben het allemaal al voorbij horen komen, maar natuurlijk vinden wij van e-broezer dit allemaal niet zo’n goed idee. Best kloten, maar niet getreurd we hebben namelijk naast Krek de code nu ook Broez’n & Ankloot’n aan ons assortiment toegevoegd.

Een mooie tour met wedstrijd element!

Klootschieten is een oudhollandse sport die al sinds de 13e eeuw beoefend wordt en aangezien het vandaag de dag nog steeds gespeeld wordt zegt het wel genoeg over het plezier wat hier nog steeds aan beleefd wordt.

Klootschieten is een eenvoudige maar leuke bezigheid die geschikt is voor allerlei leeftijdsgroepen. De activiteit is relatief goedkoop en waar iedereen met een klein beetje fanatisme heel veel plezier uit zal beleven.

Op een zelf bedacht parcours of een bestaand parcours, van ons, zul je gezamenlijk een route tussen de 2 en 5 km belopen.